opc_loader

Over ons

   

Bedmode.be

Bedmode.be is een onderdeel van Sleep Design. Bij Bedmode.be werken we op dezelfde manier als in onze eigen winkels. We willen geen duizenden arktikelen aanbieden waarbij u als klant de bomen door het bos niet kan zien. Daarom staan op onze webshop enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten. We bieden op deze webshop enkel bedtextiel. Je zal hier dus geen boxsprings of matrassen vinden. waarom niet? Wij zijn ervan overtuigd dat je een boxspring of matras niet online kan kopen. Een zoektocht naar een matras is een reis waar je begeleiding in moet krijgen, zonder gids mis je de essentie en loop je verkeerd. Een matras moet je voelen, testen en vergelijken. 

   

Sleep Design

Sleep Design is een familiebedrijf dat ondertussen al 25 kaarsjes mocht uitblazen. Je kan in één van onze drie winkels terecht als je op zoek bent naar matrassen, boxsprings, lattenbodems of verrassend veel bedlinnen. Voor dressings en kasten verwijzen we je graag door naar onze collega’s.  We maken in ons atelier enkel datgene waar we een jarenlange ervaring in hebben, in standaardafmetingen of op maat.De zoektocht naar een geschikt bed of matras is niet eenvoudig. Na een paar winkels zie je door de bomen het bos niet meer. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze slaapadviseurs weten waarover ze praten. Ze lopen in de eerste weken stage in ons atelier, waar ze hun collega’s aan het werk zien en waar ze zelf een tijdje de handen uit de mouwen mogen steken. Hierdoor kunnen ze piekfijn aan jou uitleggen hoe een bed wordt gemaakt en waarom we kiezen voor bepaalde materialen. En waarom niet voor andere. Het zou ons hier te ver leiden om alle technische details van onze bedden op te sommen, maar je bent meer dan welkom in één van onze winkels. We helpen je graag verder. Waar kan u ons vinden? hieronder staan de 3 adressen van onze winkels:

 

Lommel 

Edward Anseelestraat 26 

Genk

Hasseltweg 309

Sint-Truiden

Tongersesteenweg 250

  

Onze filosofie

Wij hebben onze eigen manier van werken en daar zijn we trots op. Het is onze droom om iedereen op een kwalitatieve, betaalbare en op maatgemaakte matras of bed te laten slapen. In ons eigen atelier met de grootste passie vervaardigd.

 

Recycling

Afval beperken & scheiden, schuim- en stofafval recycleren, herbruikbare tassen om onze boxspings in te vervoeren,  zonnepanelen die meer opwekken dan verbruiken, herbruikbare tassen voor ons bedlinnen… Voor ons is dit al jaren dagelijkse kost.

 

Handmade in Belgium

Slagerij Vercammen in Olmen, Stukadoor Jordens in Leopoldsburg, Bakker Bart Claes in Neerpelt, … het barst in de buurt van de fantastische ambachtslui. En dus zijn we apetrots dat ook onze bedden het keurmerk Handmade in Belgium mogen dragen. Dit keurmerk toont aan dat de productie voor 100 % in ons eigen atelier gebeurt en dat onze grondstoffen voor minstens 80 % uit België komen.